Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Clever Claw Mkii


Είναι αστείο το πώς μπορεί να πάρει πολύ χρόνο ένα καλό προϊόν και  να γίνει αποδεκτό από τους ψαράδες. Ο Nick Palmer της Real  Ιdeas έχει σχεδόν τελειοποιήσει τo Clever Claw με την έκδοση MkII και είναι πραγματικά ένα χρήσιμο εργαλείο απίκο για καλάμια μακρινών αποστάσεων   ψαρεματος,  ή μια κακή τοποθεσία. Είναι ένα πολύ καλό προϊόν για  κάθε είδους απίκο καθιστωντας το    ψαρεμα ευκολότερο.
 Η στήριξη με το  Claw στο πισω μερος του καλαμιου σας και την ανοδική πίεση των ποδιων σας μπλοκάρει τα δόντια του και το κρατά κλειδωμένο, ενώ ο βραχίονας έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το καλάμι στη θέση του ακόμα και σε ένα ισχυρό άνεμο .
 Μπορείτε να  το χρησιμοποιήσετε με μια βάση στήριξής τύπου «V»,η μια οριζόντια μπάρα (spray bar), τόσο πολύ ή τόσο λίγο από την άκρη του καλαμιου σας όπως σας αρέσει..
 Είναι εύκολο να ψαρεύουμε με αυτό ακομα  και  χωρίς αποδέσμευση του αγγιστρου συγγρατησης.
Μπορείτε να ψαρεύετε  με το καλαμι σας απευθείας στο γόνατό σας και  επάνω σε αυτό, ή κατ 'ευθείαν έξω και  μπροστά από σας, ακόμα και με ελεύθερα  τα χέρια σας έως 16m καλαμι .
Το Claw έρχεται με ένα  πολύ χρήσιμο DVD με  συμβουλές τοποθέτησης και χρήσης από τον Nick για την καλύτερή αξιοποίησή του .